BENİM MASALLARIM, eTwinning Projesi Gerçekleşiyor

Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesi dolayısı ile özellikle ilkokul çağındaki öğrencilerimizin yavaş yavaş milli değerimizi içeren masallarımızı unutmaya başladıklarını ve kendi kültürümüzde var olan özümüze ait masallarımızı aslında bilmediklerini fark ettik. Aynı zamanda çocukların teknolojiye olan ilgilerini göz önünde bulundurarak günümüzde unutulmaya yüz tutmuş ya da hiç fark edilmemiş masallarımızı web2.0 araçlarını kullanarak gün yüzüne çıkarmaya, bu sebeple de BENİM MASALLARIM projesini öğrencilerimizle birlikte hayata geçirmeye karar verdik.

 

İstanbul Pendik Yayalar İlkokulu 3-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Filiz KADIOĞLU rehberliğinde BENİM MASALLARIM eTwinning projesinde yer aldılar.Kasım ayında başlayan projede her ay seçilen bir masalın anlatımı gerçekleştirildi. Masalla ilgili e book hazırlama quizizz yarışması etkinliği, puzzle etkinliği, öğrenci masal anlatım videoları yapıldı. Eğlenerek öğrenen ve projeden büyük keyif alan öğrenciler Anadolu masallarını anlatarak milli değerlerimizi gün yüzüne çıkarmışlardır.

Sizler de hem kendi çocuklarınızın hem de öğrencilerinizin bu etkinliklerden faydalanmalarını istiyorsanız projenin ismiyle https://benimasallarim.blogspot.com/bloggerhesabını   vehttps://www.facebook.com/groups/812449886222063facebook hesabını ziyaret edebilirsiniz.

eTwinning İletişim kurmak,işbirliği yapmak,projeler geliştirmek ve paylaşmak amacıyla Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir platformdur.

Bizi Takip Edin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bizi Takip Edin

Facebook
Facebook
Google+
Twitter
YouTube
Instagram