ANALİG Hentbol Çeyrek Final Grup Müsabakaları Kahramanmaraş’ta sona erdi.

World's Fastest

Analig Hentbol Çeyrek Final Grup Müsabakaları tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğümüzün 2018-2019 yılı faaliyet programında yer alan, Osman Sayın Spor Salonunda  yapılan ANALİG Hentbol Çeyrek Final Grup Müsabakaları tamamlandı. 1-3 Mart  2019 tarihlerinde yarı final müsabakaları Karaman ilinde ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda oluşturulan ANALİG Hentbol Çeyrek Final Grup Müsabakaları bir birinden çekişmeli geçen müsabakaların ardından sona erdi.

ANALİG Hentbol Çeyrek Final Grup Müsabakalarına Antalya, Adana, Burdur,Osmaniye, Hatay,Isparta,Mersin, Kahramanmaraş  il karma takımlarından kız-erkek toplamda 250’e yakın sporcu mücadele etti. 

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren ve katılım sağlayan sporculara başarı belgeleri, katılım belgeleri ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram DEMİRCİ ve Kahramanmaraş Hentbol il temsilcisi Tuncay KILINÇ tarafından verildi.

ANALİG Hentbol Çeyrek Final Grup Müsabakalarının tamamlanmasının ardından Gruplarda ilk ikiye giren il karma takımları 1-3 Mart 2019 tarihleri arasında  Karaman ilin’de gerçekleştirilecek olan Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazanan İl karma takımlar Kızlarda ve Erkekler’de Kahramanmaraş yarı finale adını yazdırdı. Hentbol il temsilcisi Tuncay KILINÇ Gençlik spor il müdürümüz Sayın Ali İhsan KABAKÇI beye şahsım ve camiamız adına teşekkür etti. Haber:Mustafa Kutluksaman  

Bizi Takip Edin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bizi Takip Edin

Facebook
Facebook
Google+
Twitter
YouTube
Instagram