KÜÇÜK MUCİTLER eTwinning Projesi İle Öğrenme Etkinliği

Pendik Yayalar İlkokulu 3-B sınıf öğretmeni Filiz KADIOĞLU ve öğrencileri eTwinning kapsamında “KÜÇÜK MUCİTLER” projesini hayata geçirdi. Projede farklı illerden, farklı okullardan öğretmenler ve öğrencileri yer aldı.

Ekim ayında başlayan ve sona yaklaşan projede, özellikle pandemi sürecinde 3. Sınıfta fen bilimleri dersiyle uzaktan eğitimle tanışan öğrencilerin konularla ilgili araştırma yapması, konularla ilgili deneyler yapması, web 2.0 araçları kullanmalarıyla öğrenmeyi eğlenceli hale getirmeleri amaçlandı.

 

Proje boyunca yapılan etkinlikler büyük ilgi gördü.Quiver ile volkanik patlama görüntüleme,toontastic duyu organlarımızın sağlığı çizgi film çekimi,quizizz yarışmaları,stres topu yapımı,çimlendirme etkinliği,gökkuşağı oluşum deneyi,Peri Bacaları’na sanal gezi,yapay çevre köprü yapımı STEM etkinliği,limondan pil yapımı gibi bir çok etkinlikle öğrenciler yaparak yaşayarak öğrendiler.

 

Sizler de hem kendi çocuklarınızın hem de öğrencilerinizin bu etkinliklerden faydalanmalarını istiyorsanız projenin https://kucukmucitle.blogspot.com/ismiyleblogger hesabınıhttps://www.facebook.com/groups/880024629193401 ismiyle facebook hesabını ziyaret edebilirsiniz.

e Twinning İletişim kurmak,işbirliğiyapmak,projeler geliştirmek ve paylaşmak amacıylaAvrupadaki okullar için oluşturulmuş bir platformdur.

Bizi Takip Edin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bizi Takip Edin

Facebook
Facebook
Google+
Twitter
YouTube
Instagram