Instagram’dan anne ve babalara rehberlik yapacak kılavuz

Yetişken tarafından olduğu kadar çocuklar tarafından da etkin bir şekilde kullanılan Instagram’dan anne ve babalara yönelik yeni bir hizmet sunuldu. Ebeveynlere pek çok konuda ışık tutan bu kılavuz, çocuklar için daha güvenli bir sosyal medya kullanımını amaçlıyor.

Sosyal medya devi Instagram, en çok bağımlılık yapan platformlardan biri olduğu için yetişkinler tarafından olduğu kadar gençler ve çocuklar tarafından da kullanılıyor. Bunun farkında olan Instagram’da ebeveynlere yönelik yeni hizmetini devreye soktu.

Anne ve babaların çocuklarının bu uygulamayı daha güvenli bir şekilde kullanmasını sağlayacak ve onlarla daha etkili iletişim kurmalarına yardımcı olacak olan ebeveyn kılavuzu ile Instagram’ın konuyla ilgili bazı pratik özellikleri de öğretilecek. Örneğin gizlilik ayarları, içerik kontrolleri ve hesabı nasıl açık ve gizli hale getirebilecekleri ile ilgili detaylar kılavuzda yer alıyor.

Bu yolla küçük yaştaki kullanıcıları daha güvende tutmayı ve ebeveynlere sosyal medya bilgileri ile ışık tutmayı planlayan Instagram, çocuklara daha fazla pozitif rol modelleri sunmayı amaçlıyor.

Bizi Takip Edin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bizi Takip Edin

Facebook
Facebook
Google+
Twitter
YouTube
Instagram